DWL Multi-Dop T


Multi-Dop T je DWL Dopler sistem sa inovativnom tehnologijom, ergonomskog i kompaktnog dizajna. Kao rezultat njegovog intuitivnog koncepta rada, sveobuhvatni opseg performansi se može koristiti na brz i bezbedan način i u svakoj situaciji zahvaljujući ekranu osetljivom na dodir sa funkcijom tableta. Multi-Dop T se koristi za širok spektar procesa od rutinske dijagnostike i kontinuiranog praćenja sve do otkrivanja i diferencijacije embolije. Dodatni softverski moduli za funkcionalne testove, kao što su CO2/VMR ili Evoke Flov za sprovođenje pregleda cerebralne autoregulacije ili potpuno integrisan CO2 modul. DWL Dopler tehnologija poseduje visok kvalitet signala i slike, uključujući Dopler M-mod.

DWL Multi-Dop X


Potpuno podesivi monitor od 22” kao i ergonomska sistemska kolica sa kokpitom koji se može proširiti i daljinskim upravljačem sa ekranom osetljivim na dodir koji se slobodno može programirati omogućavaju brzo i intuitivno manipulisanje MultiDopX sistemom. Opcija potpuno integrisanog CO2 modula olakšava pouzdanu procenu cerebralne autoregulacije.

DWL Doppler-Box X


Odličan kvalitet signala ovog digitalnog sistema, izvanredan kvalitet slike HD rezolucije i Dopler M-moda omogućavaju brzo otkrivanje krvnih sudova. Informacije o intenzitetu, smeru protoka i dubini se prikazuju u realnom vremenu sa do devet prozora Dopler spektra dostupnih za različite dubine. U kombinaciji sa sondama od 2 i 4 MHz, DopplerBox-X otvara sve mogućnosti za ispitivanje poremećaja cerebralne cirkulacije i pouzdano pomaže u dijagnostici i terapiji vaskularnih anomalija, stenoza i okluzija. U kombinaciji sa sondom od 8 MHz, uređaj pruža dijagnostičku proceduru za bolesti i poremećaje perifernog vaskularnog sistema. Sonda od 16 MHz omogućava sprovođenje intraoperativnih pregleda direktno na krvnim sudovima.