Nicolet v32


Rutinski video EEG sistem koji nudi signal visokog kvaliteta. Pojačalo sa 32 EEG/poligrafska kanala u potpunosti zadovoljava potrebe velikih neuroloških centara, neuroloških ambulanti kao i privatnih klinika. Poseduje zasebne ulaze za foto stimulator, SpO2 senzor i taster za markiranje događaja od strane pacijenta.

Nicolet v44


Nicolet v44 je napredni EEG sistem sa ugrađenih 12 analognih DC ulaza visokog napona. Pojačalo naprednih karakteristika u sprezi sa Nicolet Sleep softverom nudi lako i efikasno izvođenje studija spavanja.

Natus Quantum


Ovaj jedinstveni kompaktni EEG paket ima sve. Dizajniran posebno da zadovolji raznovrsne potrebe današnjih modernih jedinica za epilepsiju i istraživačkih centara, Quantum omogućava klinički EEG, dugotrajno EEG snimanje (LTM) i sve to uz visoku stopu uzorkovanja i izvanredan kvalitet signala.

Natus Brain Monitor


Brain Monitor je napredan EEG siste za dugotrajno praćenje kao i za studije intenzivne nege. Visoka stopa uzorkovanja, širi propusni opseg signala, dodatni programibilni ulazi čine ga savršenim izborom za sva klinička ispitivanja uključujući EEG, LTM i ICU. Natus Brain Monitor nudi 64 referentna kanala.

ICU Nicolet/NeuroWorks


Nicolet Monitor je vodeće EEG rešenje za jedinice intenzivne nege za kontinuirano praćenje EEG moždane aktivnosti i drugih fizioloških parametara kod akutnih bolesnika. Karakteristike Nicolet monitora omogućavaju snimanje od prevremeno rođenih ovorođenčadi do odraslih. Potpuno integrisan video, integrisano otkrivanje napada i šiljaka, amplitudnu analizu (aEEG) i sveobuhvatnu biblioteku trendova. Sve to čini ovaj sistem idealnim za jedinice intenzivne nege.

Natus® EMU40EX


Natus EMU40 je napredan bežični EEG sistem koji omogućava video EEG praćenje čak i kada se pacijent isključi sa glavne jedinice. Bežično povezivanje proširenog dometa ne utiče na kvalitet podataka sa svojom frekvencijom uzorkovanja od 1 kHz. Dizajniran posebno za jedinice za praćenje epilepsije, EMU40 se takođe može koristiti za klinički EEG i studije spavanja. Nudi 40 kanala naizmenične struje koji omogućavaju potpuno postavljanje 10-20 elektroda. Može se pričvrstiti na zid ili montirati na kolica, a njegove jedinstvene opcije brzog odvajanja omogućavaju lako i bezbedno pomeranje jedinice.